Opleidingen

20 JAAR  IDD 6* Divecenter   Nu  duikcursus voor de vakantieduiker: €199,- (ipv €275,-)

Zoekt u een manier om al uw zorgen te vergeten? De mooiste natuur met het eigen oog waar te nemen en ultiem te ontspannen? Leer duiken! Duikcentrum Zwolle biedt diverse duikopleidingen en duikcursussen voor zowel beginners als gevorderden. Bekijk hier ons aanbod en neem contact op om meer informatie te ontvangen.

Introductieduik

Heeft u nog geen enkele ervaring met duiken maar wilt u graag eens proberen of dit iets voor u is? Kies dan voor een introductieduik van Duikcentrum Zwolle.

Introductieduik zwembad ma, di en woe-avond: €35,00 p.p (met kortingscode bij aankoop van een snorkelset slechts €27,50 euro p.p.)

Standaard Duikopleiding

Tijdens deze opleiding leert u stapsgewijs de basisprincipes van het duiken. Hierbij beginnen we uiteraard in het zwembad  (4x)) om vervolgens buiten te gaan duiken (4x). U krijgt voor deze opleiding een digitaal student manual, digitaal logboek, digitaal brevet en u mag gebruik maken van een duikuitrusting.

Bij 2 personen: €495,00 p.p.(incl  masker + snorkel)
Privé: €695,00 (incl complete snorkelset)

Duikopleiding 24.0

Wilt u  leren duiken in clubverband? Kies dan voor de duikopleiding 24.0. Tijdens de zwembadsessies en/of georganiseerde buitenwater duiken, kunt u 24 keer per jaar gebruik maken van de duikuitrusting (wetsuit, trimvest, ademset, duikfles, lood en duikcomputer). Zelf moet je beschikken over een snorkelset (masker, snorkel, duikschoenen en duikhanschoenen).

Duikopleiding 24.0 leert u de basisvaardigheden van het duiken en controle over het drijfvermogen, navigatie, zelfredzaamheid, nachtduiken en dieper duiken. Tijdens het lidmaatschap maakt u gebruik van cursusboeken. Ook krijgt u een logboekklapper en (fysieke) het duikbrevet.

Lidmaatschap (1 jaar): €495,00 (met kortingscode bij aankoop van een snorkelset slechts €345,00)
Eenmalige inschrijvingskosten:€45,00
Eenmalige kosten duikorganisatie: €100,00

Betaling per maand is mogelijk.

Duikinstructeur worden

Wilt u de fijne kneepjes van het duiken graag leren aan andere mensen? Kies er dan voor een instructeursopleiding te volgen bij Duikcentrum Zwolle. Wij leiden u op tot een volwaardig duikinstructeur, zelfs wanneer u nog een beginner bent!

Heeft u interesse in één van de duikopleidingen of duikcursussen bij Duikcentrum Zwolle? Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken en een cursus op maat voor u samen te stellen. Neem hiervoor contact op met telefoonnummer 038-4604919. Wij hopen u snel te zien!

Benieuwd wanneer u uw eerste duik kunt maken? Bekijk onze duikagenda

Bekijk de duikagenda