Onderhoud en service duikmateriaal

Het is erg belangrijk dat u uw duikuitrusting goed onderhoudt. U wilt natuurlijk niet dat er tijdens het duiken onder water iets kapot gaat. Duikcentrum Zwolle verzorgt al uw duikuitrustingonderhoud -service en biedt hierbij fijne pakketservice aan. Zo hoeft u zich nooit meer ergens zorgen over te maken.

Onderhoud aan uw duikuitrusting

Duikcentrum Zwolle biedt servicebeurten aan voor duikuitrustingen van alle merken. Deze servicebeurten zijn altijd als volgt opgebouwd

  • Servicecheck à €35,
    Het materiaal wordt gedemonteerd en vervolgens gecontroleerd op beschadigingen of defecten. Uiteraard monteren wij het materiaal na de servicebeurt ook weer voor u en stellen we alles weer op de juiste manier af.
  • Reinigen à €25,
    Als na het demonteren van uw materiaal blijkt dat het gereinigd dient te worden, doen wij dat voor u.
  • Nieuwe servicesetjes vanaf €8,
    Soms is het nodig dat er één of meerdere nieuwe servicesetjes in uw uitrusting geplaatst moeten worden om de veiligheid te bewaken. Wij plaatsen deze graag voor u.

In sommige gevallen blijkt tijdens de servicecheck dat bepaalde onderdelen vervangen dienen te worden. Uiteraard nemen wij geen beslissingen over nieuwe materialen of diensten zonder deze met u overlegd te hebben. Wij bespreken altijd alles met u en verrichten geen handelingen zonder uw toestemming.

Duikcentrum Zwolle verricht ook hydrostatische keuringen: een servicebeurt voor uw duikfles. Deze kost €52,50 en hierbij wordt de fles gekeurd en weer vol afgeleverd. U kunt de fles gewoon gemonteerd bij ons inleveren en wij doen de rest.