Verhuur duikmateriaal

Bent u een beginnend duiker en is uw duikuitrusting  nog niet compleet? Of heeft u een bepaald product eenmalig nodig? Kies er dan voor om uw duikuitrusting te huren bij Duikcentrum Zwolle. Voor de verhuur van duikmateriaal zijn bij ons veel mogelijkheden en bovendien bieden wij u altijd een passend advies over de geschikte materialen.

Onze producten en service

Bij Duikcentrum Zwolle bieden wij twee soorten verhuur aan. Het gaat daarbij om de verhuur van basismateriaal en om luxe duikersverhuur. Het verschil is dat basismateriaal geen geïntegreerd lood in de vesten heeft en de luxe variant wel; wat zorgt voor meer comfort en duikgemak. Weet u niet precies welk duikmateriaal u nodig heeft? Wij zorgen ervoor dat u een goed en passend advies krijgt zodat wij uw duikuitrusting op maat kunnen samenstellen. Zo bent u ervan verzekerd dat alles goed bij u past, comfortabel zit en van een uitstekende kwaliteit is.

  • Huur duikuitrusting 1 dag vanaf 30 euro
    (dit is excl. snorkeluitrusting: wij gaan ervan uit dat iedere duiker een eigen snorkelset heeft)
  • Huur LUXE duikuitrusting 1 dag vanaf 45 euro (ook excl. snorkeluitrusting).
  • Huur snorkelset 1 dag 5 euro.

Gehuurd materiaal voor het buitenland

Wilt u gaan duiken in het buitenland en daarvoor uw duikuitrusting huren? In overleg is het mogelijk dat u de gehuurde producten meeneemt naar het buitenland. Houdt u er hierbij wel rekening mee dat lood en duikflessen nooit meegenomen worden in het vliegtuig en dat u die dus ter plaatse zult moeten huren. Wanneer u uw duikuitrusting huurt, krijgt u al het nodige materiaal mee in een tas. Wij gaan na hoe lang u wegblijft, omdat de uiteindelijke huurprijs afhangt van het aantal weken dat u weg bent of van het aantal duiken dat u tijdens de huur gedaan heeft.